label etiket labelprinter etiketteermachine etiketteersysteem labelwriter arca godex Labelcare labeloplossing printenAls jarenlange aanbieder van ‘zelfklevende oplossingen’ schrikken wij niet van een etiketje meer of minder. Wilt u 5 of 150 meter per minuut? Of iets daar tussenin?

Hoeveel labels u wilt plakken per minuut en welk formaat ze ook moeten hebben, ons antwoord luidt in 99 van de 100 gevallen: neem een etiketteermachine van ARCA. Eerlijk gezegd is er in heel Europa geen betere te vinden.

ARCA en GoDEX etiketteermachines

Labelcare beschikt, als geautoriseerd leverancier van ARCA etiketteermachines en -systemen, over een uitermate brede én diepgravende kennis van het hele assortiment.arca labelsysteem etiketteersysteem etiket label aanbrengen bedrukken lopende band labelcare printer

De ARCA Dynamic 120 heeft bijvoorbeeld een geavanceerde controle-unit die, los van de machine, op de best bereikbare plek geplaatst kan worden. Ideaal wanneer u de etiketteermachine in een gecombineerd productieproces wilt opnemen, want ook de rolhouder kunt u op afstand plaatsen.

Een labelsysteem voor elke uitdaging

Labelcare labelprinter etiketteermachine arca easy label etiket bedrukken De ARCA Easy 160 is een labeler die tegen een stootje kan. Met 20 meter per minuut doet hij het relatief rustig aan, maar dankzij de geoptimaliseerde verticale set-up neemt deze robuuste machine bijzonder weinig ruimte in op de werkvloer.

Maar misschien is ruimte niet uw uitdaging en snelheid wel. In dat geval zou de ARCA Flash 80 (what’s in a name) heel geschikt voor u zijn. Deze etiketteermachine is namelijk bijzonder snel én uitermate precies. Op scheefgeplakte etiketten – hoe snel ook – zit immers niemand te wachten.

Printmodule integreren in een labeler

Beschikt u al over een printmodule en wilt u die integreren met een etiketteermachine? Ook daarvoor bieden wij een perfecte oplossing: dankzij de speciale Powerkit kan een ‘gewone’ Evolution labeler van ARCA uitgevoerd worden met een inbouwprinter van Sato, Zebra, Datamax, Intermec of Valentin. Uiteraard leveren wij die merken ook.

Wij denken graag met u mee over de beste etiket-oplossing voor uw specifieke productieproces en -wensen. Wat is uw uitdaging? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.