label etiket voedsel labelprinter etiketteermachine lopende band arca godex labelcare printenDe afgelopen 25 jaar zagen wij honderden verschillende labels van de printer rollen. Van kleurrijke etiketten op diepvriesvis tot eenvoudige barcodes voor versgebakken brood, van het wasvoorschrift in uw T-shirt tot de tht-datum op een pak melk.

De meeste mensen staan er niet bij stil, maar tegenwoordig is vrijwel elk product of pakket dat we in onze handen krijgen bedrukt. En in veel gevallen door een van de labelsystemen die wij geleverd hebben.

Het team van Labelcare doet namelijk niets liever dan uitpuzzelen welke labeloplossing u als klant nodig hebt. We houden van persoonlijk contact, kunnen snel schakelen en gaan graag met u in gesprek over uw specifieke product of situatie.

Wat voor label wilt u?

labelprinter desktopprinter apotheek label etiket printen labelcare labelwriter pharmacie

Wilt u een label printen dat jarenlang blijft zitten (of slechts een paar dagen)? Komt uw etiket geregeld in aanraking met vocht of stof? Zijn er wettelijke (kwaliteits)eisen waaraan u moet voldoen? Is uw product rond, hoekig of hol? Of maar een centimeter breed?

Onze medewerkers denken met u mee over het juiste formaat etiket, de perfecte lijm, de beste bedrukking en de meest ideale set-up van etiketteermachine en lopende band in uw productieproces.

Complete etiketteersystemen

Wij zorgen voor een compleet uitgedacht labelsysteem, installeren de printer en machines op de werkvloer, instrueren uw medewerkers en gaan niet eerder naar huis dan wanneer alles perfect werkt.

arca labelcare etiketteersysteem etiketteermachine etiket label printen labelprinter

En onze betrokkenheid gaat nog verder. Heeft de etiketteermachine onverhoopt een storing of zijn er nieuwe onderdelen nodig? Onze technische mensen komen bij u langs voor regulier onderhoud, we checken of alles nog naar behoren werkt en nemen meteen nieuwe druklinten of etiketten voor u mee.

Sommige van onze medewerkers nemen het begrip service overigens wel heel ruim. Zij poetsen uw labelprinter na een onderhoudsbeurt zelfs nog even op met een doekje, zodat ie er weer glimmend bij staat. “We hebben ‘m al gekocht, hoor,” was de reactie van de klant. Tja, loslaten is ook een vak. Maar wij zijn beter in labels die blijven plakken.

Benieuwd welk etiketteersysteem geschikt is voor uw product?