Onze vaste klanten weten het allang: wij zijn nogal gehecht aan labels. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat (en soms zelfs ’s nachts) praten we over etiketten, labelprinters en drukprocessen. ‘Wordt dat nou nooit saai, die etiketten?’, vroeg iemand laatst.

Nee, saai wordt het nooit. Wij mogen namelijk etiketten, printers en machines leveren aan de meest uiteenlopende klanten en voor de meest bijzondere producten. En die hebben stuk voor stuk hun eigen wensen en specificaties. Ofwel: elk label is uniek. En dat is onze uitdaging.

pharmacie apotheek labelprinter apothekersprinter 2D-scannen etiket label barcode labelcare flessen etiketten etiketteermachine etiketteersysteem lopende band label labelprinter labelcare etiket label cosmetica etiketteermachine sticker labelprinter labelcare verzorgingsproducten etiket label labelprinter etiketteermachine lopende band labelcare voedingsmiddelen industrie etiket label etiketteermachine labelprinter labelcare etiketteermachine labelprinter automotive industrie labelcare etiket

 

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de labeloplossingen die wij de afgelopen jaren voor onze klanten bedacht en uitgevoerd hebben. We zouden nog uren kunnen doorpraten, over de uitdagingen voor het tuincentrum (waar etiketten blootstaan aan vocht en aarde), de frisdrankfabrikant (met al die rollende flessen) of de bagagelabels die de hele wereld rond moeten (met ultra-plakkracht).

En hadden we het satijnlint in de kledinglijn van die bekende Nederlander al genoemd? Dat komt ook van ons.

Wij denken graag met u mee over de beste etiket-oplossing voor uw specifieke productieproces en -wensen. Wat is uw uitdaging? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.