Wij werken al meer dan 25 jaar met labelprinters, desktopprinters, etiketteermachines, industriële printers en print & apply-machines. En heus, in al die jaren ging er echt wel eens iets kapot. Door slijtage, verkeerd gebruik of gewoon domme pech.

Service en onderhoud

Storing is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Labelcare beschikt over een eigen service- en onderhoudsteam dat altijd klaar staat voor onze klanten. Na al die jaren zijn wij inmiddels routiniers op het gebied van reparatie, onderhoud en het oplossen van storingen bij machines in de hele Benelux. Deskundig en ervaren.

Grote kans dus dat onze technische medewerkers uw probleem in no time hebben opgelost. Maar - net als u - zorgen wij er liever voor dat uw apparaat überhaupt niet stil komt te staan. Vandaar dat wij ieder half jaar graag bij u langskomen voor een ‘APK’ van uw labelprinter of etiketteersysteem.

Neem contact met ons op voor het inplannen van onderhoud of het oplossen van uw probleem.

Nieuwe onderdelen bestellen

Heeft u nieuwe etiketrolhouders, platens of printkoppen nodig? Raakt het einde van uw etiketten in zicht of zijn de thermal transfer linten aan vervangen toe? Bestel deze en andere toebehoren dan eenvoudig online.

Volledige printservice

Wij kunnen u bovendien helpen met het ontwerpen en inprinten van uw etiketten. In elke gewenste oplage, opmaak en formaat (maar alleen in zwart). Ook unieke nummering per etiket is een optie.

Hiervoor maken wij gebruik van de hoogwaardige labeldesigner-software van NiceLabel, speciaal ontworpen voor desktop printapplicaties, barcodes en formulieren. Ideaal voor uw productieproces of desktopprinter.

labelcare labelprinter nicelabel software etiket ontwerp design label desktopprinter

Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Online support

Geeft uw labelprinter een foutmelding? Zitten er luchtbellen onder het etiket of plakt de machine scheef? Bekijk onze FAQ-pagina voor eerste hulp bij de meest voorkomende technische problemen.

Is het probleem daarmee niet opgelost? Neem dan meteen contact met ons op.

labelprinter etiket printer godex sato zebra toshiba intermec valenin datamax arca labelcare etiketteermachine