Al een aantal maanden of jaren werkt u met een GoDEX labelprinter, een ARCA etiketteermachine of een ander apparaat uit ons assortiment (of dat van de concurrent). Misschien wordt het tijd voor nieuwe etiketten, transfer linten of printkoppen.

Uiteraard leveren wij ook de juiste toebehoren voor uw machine, tijdig en op maat.

etiket blanco bedrukt labelcare label labelprinter etiketprinter etiketteermachine printen labelcare

Blanco en bedrukte etiketten

Uw productieproces loopt als een trein en de etiketten schieten er doorheen. Dan is het noodzaak om de etikettenvoorraad goed in de gaten te houden. Een machine die stilstaat – als is het maar een halve dag – kost gewoon geld.

Labelcare biedt een wijde range aan etiketten, in elk denkbaar formaat. Wilt u blanco etiketten of bedrukt met uw eigen logo of ontwerp? Van kunststof of papier? Wij vertellen u graag wat de (nieuwste) mogelijkheden zijn.

Linten, printkoppen en andere onderdelen

thermal transfer linten printer labelprinter etiketteermachine etiketprinter etiket label labelcare supplies Wat voor etiket u ook wilt bedrukken, voor vrijwel ieder type bieden wij eersteklas thermal transfer linten. Deze zijn bovendien geschikt voor alle bekende printermerken, zoals GoDEX, Toshiba, Zebra, Sato, Intermec en Datamax. En u kunt ze meteen online bestellen.

Dat geldt ook voor nieuwe printkoppen, platens of andere onderdelen van uw machine. Laat ons weten welke labelprinter of etiketteermachine u precies heeft (merk en type) en welk onderdeel vervangen moet worden, dan zorgen wij ervoor dat uw machine niet stil komt te staan.

Neem contact met ons op voor nieuwe onderdelen voor uw labelprinter of etiketteermachine.

Of bestel etiketten en andere toebehoren meteen online.

Etiketten en andere toebehoren:


labelprinter etiket printer godex sato zebra toshiba intermec valenin datamax arca labelcare etiketteermachine