Printer voor Laboratoriumbuizen

De GoDEX GTL-100 laboratoriumprinters behoren tot de nieuwe generatie innovatieve printers in de gezondheidszorg en zijn gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.

Voordelen:

  • Afdrukkwaliteit verbeteren
  • Efficiëntie verhogen
  • Tijd besparen
  • Werk uit handen nemen

De laboratoriumprinter kan naast de verschillende barcodes ook patiëntgegevens in platte tekst printen. De stickers worden automatisch aangebracht in de printer. De monsters zijn na slechts 3 seconden volledig gelabeld.

GTL-100 laboratoriumprinters voorkomen fouten

Ook labels die vaak schuin worden aangebracht behoren tot het verleden. Tot dusver zijn de labels gemaakt door een conventionele labelprinter. De medewerkers pakten vervolgens het label van de printer, verwijderden het en plakten het op de monsterbuis. Alles gebeurt vaak onder tijdsdruk. Hierdoor is de kans aanwezig dat labels ofwel diagonaal of met vouwen werden aangebracht.

Eerdere leesfouten, veroorzaakt door het vouwen van het label in het barcodegedeelte, zijn niet meer mogelijk.

GTL-100 laboratoriumprinters labelen monsterbuisjes met een diameter van 13 tot 16 mm. Etikettering is mogelijk voor kleine monsterbuisjes met een hoogte van 75 tot 100 mm.

GTL-100 laboratoriumprinters printen barcodes en platte tekst

Veel barcodes worden ondersteund.

Voor tweedimensionale codes kunt u kiezen tussen PDF417, Datamatrix-code, MaxiCode, QR-code, Micro PDF417, Micro QR-code en Azteekse code.

U kunt ook een 1D / 2D-scanner aansluiten op de GoDEX GTL-100 laboratoriumprinter. De systemen hebben standaard een USB 2.0-interface, een RS232 seriële poort en een 10/100 MBit Ethernet-interface.

Bleutooth interface is standaard ingebrepen.

De printresolutie is 203 dpi, zodat alle codes perfect leesbaar zijn.

 GTL-100 laboratoriumprinters compact en eenvoudig

Doordat de printer ongeveer de footprint heeft van een A4 pagina (330 x 201 x 170 mm = B x L x H), neemt deze weinig ruimte in op het bureaublad.

Optioneel is een draagtas aan te schaffen om hem eenvoudig en veilig te kunnen vervoeren.

godexprinter.nl