etiketteersysteem etiketteermachine etiket label printen labelprinter etiketprinter plakken aanbrengen etiketten machine lopende band labelcare

Uw bedrijf groeit en u wilt het productieproces (verder) automatiseren. Daarvoor is een uitgekiend etiketteersysteem onmisbaar. En u kunt er veel tijd en geld mee besparen. Maar wat is voor u de beste machine en de meest ideale set-up?

Voor het antwoord op die vraag brengen wij graag een bezoekje aan uw bedrijf. Want het gaat niet alleen om de vorm en het materiaal van uw product. Ook het type label, de positie waarin het aangebracht moet worden, de inrichting van uw bedrijfsvloer en de hele logistiek van het productieproces spelen een rol.

Een compleet etiketteersysteem

Wij bieden u een complete lijn van labelprinters en machines, ontworpen in overeenstemming met de GAMP-richtlijnen (Good Automated Manufacturing Practices). Doordat de machines uitgerust en uitgebreid kunnen worden met alle noodzakelijke apparaten, zijn ze ook geschikt voor het aanbrengen van labels in ùw productieproces. Sterker nog: wat bij andere leveranciers niet kan (“sorry, onmogelijk, te ingewikkeld”), kan bij ons wel.

Zelfs voor de meest uitdagende industriële toepassingen (hitte, koude, stof, vocht etc.) bieden onze etiketteersystemen een doeltreffende oplossing. De print-en-apply-systemen die wij aanbieden zijn robuust, efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Ze kunnen bovendien moeiteloos geïntegreerd worden met thermal transfer printmodules van bijvoorbeeld Sato, Zebra of Datamax.

Ook voor ‘onmogelijk’ posities of producten

labelsysteem labelprinter etiketteersysteem labelcare godex arca label etiket labelprinterDe ARCA etiketteermachines zijn dusdanig ontworpen dat ze 360 graden kunnen ronddraaien en zelfs in de meest ‘onmogelijk’ positie geplaatst kunnen worden. Verticaal, diagonaal, onder een hoek van 40 graden, of 70: zeg maar wat u nodig hebt!

In combinatie met een transportband, luchtblazer, aflegtafel of een ander apparaat maken we een ideale set-up voor u, zodat ook producten die kwetsbaar, bederfelijk, rond, klein, zwaar of juist licht, netjes van een label voorzien kunnen worden.

Eenvoudige en snelle bediening

Ook aan uw medewerkers is gedacht. De handelingen die nodig zijn om met een apparaat te werken, zijn tot een minimum beperkt en bovendien zeer snel uit te voeren. De bediening van de machines is eenvoudig, snel en veilig, dankzij de state-of-the-art-oplossingen die een maximale efficiëntie garanderen.

Uiteraard heeft elke machine onderhoud nodig, want u wilt er nog jarenlang met plezier gebruik van maken. Maar daarvoor hoeft de machine niet losgekoppeld of helemaal uit elkaar geschroefd te worden. In feite heeft u er geen omkijken naar, want onze technische servicemedewerkers komen ieder half jaar bij u langs voor een reguliere onderhoudscheck. En natuurlijk staan ze altijd voor u klaar mocht het systeem toch een ‘hickup’ ondervinden.

Wij puzzelen graag met u mee over de juiste oplossing voor uw product. Neem vrijblijvend contact met ons op!